Csomagolástechnika

HPL dobozok, kombinált fa és papír konténerek, egyutas és visszaforgatható raklapok, légi és konténeres szállításokhoz faládák, egyedi csomagolások. Csomagolóanyag tervezés és gyártás egyedi igények alapján rövid határidőkkel. Csomagoláshoz szükséges segédanyagok gyártása és forgalmazása. Helyszíni gép és eszköz csomagolás, rövid határidővel és szakképzett személyzettel.

Magyarország első termékdíjraktára

2014-ben elsőként éltünk a jogi lehetőséggel és nyitottuk meg első termékdíj raktárunkat.

Lehetetlen márpedig nincs

Alacsony minimális rendelési mennyiségek, rövid átfutási idők, egyedi megoldások személyre szabva.

Minőségbiztosítás

Az ügyfél-elégedettség növelésének kulcsa. Cégünk több mint 15 éve rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal.

KEDVES LÁTOGATÓNK ÉS PARTNERÜNK!

Tisztelettel köszöntjük Önt a SPED-PACK Kft. hivatalos honlapján!
Örömünkre szolgál, hogy felkereste honlapunkat és érdeklődik cégünk iránt! A SPED-PACK Kft. 1999-ben alakult, és azóta egy dinamikusan fejlődő csomagolástechnikai és logisztikai szolgáltatásokat nyújtó középvállalattá növekedett. Cégünk jelenleg 90 munkatársat foglalkoztat, és jelentős szerepet tölt be a hazai – főleg autóipari gyártó – multinacionális cégek beszállítói körében.
A vállalatunk célja, hogy teljes körű csomagolástechnikai és logisztikai szolgáltatások nyújtásával rugalmasan és maradéktalanul kielégítse ügyfeleink speciális igényeit. Mindezt integrált vállalatirányítási rendszer működtetésével, magas szintű technológiák alkalmazásával, jól felszerelt gépparkkal, valamint kiváló szakemberek segítségével érjük el.
Honlapunk segítségével szeretnénk információt nyújtani cégünkről és üzleti tevékenységünkről.
Kérjük, tekintse át kínálatunkat, és amennyiben kérdése merül fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!
Reméljük, hogy a közeljövőben Önt is üzleti partnereink sorában köszönthetjük!

Papír csomagolóanyagok

Esztergomban található hullámkarton csomagolóanyagokat előállító üzemegységünk. Esztergomi üzemünk közvetlenül egyik multinacionális autóipari vevőnk mellé települt. Széles termékskálával rendelkezünk, termékenként kis rendelési mennyiség mellett, valamint előrejelzés nélkül is tökéletesen teljesítjük akár a két órás rendelési ciklust is. Szakképzett csapatunk felkészült az előre kiszámíthatatlan, gyorsan változó igények kiszolgálására és új termékek szakszerű megtervezésére és kivitelezésére.

Gépparkunk, amelyet az utóbbi években tudatosan fejlesztettünk, megfelel mindezen feladatok teljesítésére, valamint a speciális termékeket és szolgáltatásokat igénylő vevők szükségleteinek kielégítésére. Mindezek által nagy mennyiségű és kedvező árfekvésű hullámkarton dobozokat tudunk gyártani. Flexo gépünk két szín nyomtatására alkalmas, akár nagyméretű hullámkartonokra is. Kisebb tételek és sürgős megrendelések esetén gazdaságosan tudunk készíteni tetszőleges méretű polietilén és légpárnás fólia tasakokat, zsákokat és síkfóliát méretre vágottan.

Fa csomagolóanyagok

A fa csomagolóanyagokat gyártó egységünkben főként fenyő- és nyárfa, illetve farost és OSB lemez alapanyagú termékeket gyártunk, melyek között megtalálhatóak az egy- és többutas, általános és egyedi raklapok, keretek, ládák és egyéb csomagolás-kiegészítő elemek, hőkezelt kivitelben is. Csíra-mentesítéshez tanúsított hőkezelő kamrával és hivatalos regisztrációs számmal rendelkezünk.

HELYSZÍNI CSOMAGOLÁS

Foglalkozunk külső csomagolási munkákkal is. Ilyen típusú projektek esetén a tevékenységek sorrendje általában a következő: helyszíni felmérés, a csomagolóanyag megtervezése és legyártása, helyszínre szállítása, illetve megfelelő létszámmal a csomagolási munka elvégzése a megrendelőnél, igény esetén konténerben történő rögzítés. Ezek a munkák általában gépköltöztetéskor, gyáregységek áthelyezésekor és egyedi termékek szállításánál fordulnak elő.

KOMISSIÓZÁS

Vállaljuk alkatrészek, termékek bércsomagolását. Eredeti csomagolási egységet megbontva a vevő igények szerint új csomagolási egységek létrehozását. 

EGYÉB CSOMAGOLÓANYAGOK

A fenti fő tevékenységeken kívül tervezünk és gyártunk speciális acélkalodákat, amelyek egyedi feladatokra alkalmasak. Foglalkozunk vákuumformázott tálcák tervezésével, szerszámkészítéssel és gyártással. A fentieken túl vállaljuk olyan csomagolóanyagok beszerzését is, melyekre gyártási és technológiai kapacitásunk nem ad lehetőséget, hogy gazdaságosan tudjuk gyártani. Ezeket vevőink igényeinek megfelelően szerezzük be, és szállítjuk vevőink termelő egységeibe.